Лепа Брена ги фотографираше стапалата во седмата деценија: Откри дел од телото кој никогаш не го покажува

Лепа Брена ги фотографираше стапалата во седмата деценија: Откри дел од телото кој никогаш не го покажува

Објавена во: Живот // Живот

Пејачката Лепа Брена, покажа како се сонча и ужива во својот дом.

Она што е интересно е дека пејачката откри дел од телото кој ретко го покажува. 

Имено, Брена ги фотографираше стапалата во седмата деценија, а преку фотографијата откри дека нотките ѝ се налакирани во црвена боја.

„Се сончаме“ - напиша пејачката и им покажа на следбениците колку е задоволна со себе и својот живот.


Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: