Модна икона од мали години: Кое македонско девојче е на фотографијата?

Модна икона од мали години: Кое македонско девојче е на фотографијата?

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Ќе погодите ли за кој станува збор?

Како мала била преслатка, а денес е убавица кој ги освојува девојките со нејзиното изразено чувство за мода.

Станува збор за модната блогерка Ксенија Деспотоска.Ксенија пред некој ден се потсети на детските денови и им откри на нејзините обожаватели како изгледала кога била мала. Модна икона од мали години, мора да забележиме!


Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: