Музички времеплов: Настапите со кои Марио Арангеловски го освои жирито во „Ѕвездите на Гранд“

Музички времеплов: Настапите со кои Марио Арангеловски го освои жирито во „Ѕвездите на Гранд“

Објавена во: Stars // Музика

Кумановецoт Марио Арангеловски музиката ја негува уште од мали години и се има појавено на повеќе музички натпреварувања, меѓу кои и моментално актуелното „Ѕвездите на гранд“.

Таму Марио напредува многу, а изминатиов викенд се пласираше и во третиот круг и си обезбеди место во четвртиот круг, се разбира благодарејќи на неговиот талент.

Жирито секогаш има пофални зборови за нашиот Марио, а ние сме горди на него.
Погледнете некои од неговите настапи на натпреварувањето:


Од плакарот на Марио Арангеловски: Белата ролка - подарак од сестра ми е секогаш одличен избор

Марио Арангеловски одговара на прашања кои девојчињата се срамат да ги постават

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: