Музички времеплов: Со која песна се прослави Лепа Брена?

Музички времеплов: Со која песна се прослави Лепа Брена?

Објавена во: Stars // Музика

Балканската музичка ѕвезда Лепа Брена ја започнала кариерата уште на млади години, како тинејџерка, кога била позната меѓу народот како „мала која пее рок“.

А песната која ја прославува и дефинитивно ја одбележува нејзината кариера е „Чачак, Чачак (шумадијски рокенрол)“.


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: