Најдоброто од Јутјуб за 2019: Најгледаните игри, јутјубери, спотови...

Најдоброто од Јутјуб за 2019: Најгледаните игри, јутјубери, спотови...

Објавена во: YouTube ѕвезди, YouTube видеа

Погледнете кој оваа година заслужено ја однесе титулата...

Декември во целиот свет е познат како „The Best“ месец, која се прави листа на најдобрите нешта. Кога се видео игрите во прашање, Јутјуб состави листа на видеа кои корисниците на оваа платформа најмногу ги гледале и лајкувале, и тоа во следните категории: најгледани видео игри и најгледани креатори на видеа (гејминг јутјубери).

Листата на најгледани видео игри содржи едно големо изненадување. Најголемата „battle royale“ игра на денешницата - Fortnite не е првото место.

Листата на најгледени игри изгледа вака:

# Minecraft

# Fortnite

# Grand Theft Auto V

# Garena Free Fire 

# Roblox

На листата јутјубери на првото место очекувано е PewDiePie, а на неа се најдоа и други сопственици на големи и најпосетувани Јутјуб канали.

Погледнете во видеото во продолжение кој оваа година заслужи да ја однесе титулата „The best of YouTube 2019“!


Објавена во: YouTube ѕвезди, YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: