Најпознатите јутјубери од Македонија и регионот ќе настапат на иста сцена!

Најпознатите јутјубери од Македонија и регионот ќе настапат на иста сцена!

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Најпознатите јутубери од Македонија и регионот ќе настапат на сцената во Вип Арената Борис Трајковски на 19. мај 2019 год, со почеток во 13ч.

Ќе имате ексклузивна можност да ги видите и чуете одблизу: Baka Prase, GP, Stefanator, Janko и An Na. 

Незаборавна дружба која не смее да се пропушти!

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: