Најсреќни денови за овие знаци: Викенд хороскоп

Најсреќни денови за овие знаци: Викенд хороскоп

Стрелец

Меркур е лошо поставен во однос на другите планети и го активира вашето поле на комуникација. Гледајте на работите на поинаков начин и обидете се да ги разберете работите онака како што треба. Љубовниот живот е на пресвртница.

Јарец

Вашето мислење за тоа што ќе правите за работата е многу важно. Ова особено се однесува на вашите односи со луѓето со кои работите во бизнисот. Поддршката пристигнува до крајот на денот и од партнерите.

Водолија

Во следните неколку дена од вас ќе се очекува многу повеќе отколку што испорачавте во однос на односите со јавноста. Сите очекуваат да покажете што најдобро знаете за работните и деловните амбиции. Поддршката доаѓа од вашите пријатели.

Риба

Ќе бидете под влијание на емоции и страсти кои ги чувствувате веќе некое време. Досега сте биле вклучени во деловна ситуација под влијание на личност под знакот Девица. А од денес тоа некако ја губи смислата.Претходна страна  

Можеби ќе ве интересира: