Најстариот има 106 години: Листа од највозрасните јутјубери во светот!

Најстариот има 106 години: Листа од највозрасните јутјубери во светот!

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Youtube е најпопуларниот веб-сајт за споделување видеа во светот, а втор по ред најпопуларен веб-сајт, преиодов. Секоја минута, околу 400 часа содржина се објавува на оваа страница, а околу една милијарда часови содржина се гледа секој ден. Додека повеќето „јутјубери“ се од помладата генерација, како и кај повеќето форми на интернет – медиуми, тоа не значи дека повозрасните граѓани не може да уживаат во уметноста за правење ЈуТјуб видеа! Во продолжение ви ги претставуваме највозрасните „јутјубери“:

# Mr. Forthright – има нешто околу 70 и 90 години. Првото видео го објавил на 29 декември во 2011 година.

# Tim Rowett (Grand Illusion) – има 73 години, а првото видео го објавил на 9 јули во 2008 година.

# Judy Graham (knittingtipsbyjudy) – има 80 години, а на 23 ноември 2007 година го објавила првото видео.

# Shirley Curry – има 81 година, а првото видео го објавила на 8 јули 2015 година.

# Lill Droniak (Kevin and Lill) – има 87 години, а првото видео го објавила на 7 октомври 2011 година.

# Mastanamma (Country Foods) – има 106 години, а првото видео го објавила на 19 август 2016 година.

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: