Посочија дека не ја гледаат иглата: Карлеуша брутално ги спушти сите кои не веруваат дека се вакцинирала

Посочија дека не ја гледаат иглата: Карлеуша брутално ги спушти сите кои не веруваат дека се вакцинирала

Објавена во: Живот // Живот

Не ѝ веруваат дека тоа навистина го направила...

Јелена Карлеуша беше меѓу првите што беа вакцинирани на новоотворениот пункт за вакцинација во белградскиот трговски центар „Ушче“ во присуство на бројни медиуми, по што на својот Инстаграм објави фотографија од вакцинацијата.

Сепак, во коментарите имаше и поединци кои не веруваат дека пејачката навистина се вакцинирала.

„Јецо, јас те почитувам, но не ја гледам иглата никаде“ - гласеше еден од коментарите, на кој Карлеуша брутално одговори.

„Затоа што си слепа“ - вака Јелена одговори на коментарот.

фото: Инстаграм/Јелена Карлеуша

Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: