Родителите полуделе кога виделе што направил синот: Хаосот во домот бил само почеток на пеколот што малиот им го подготвил (ВИДЕО)

Родителите полуделе кога виделе што направил синот: Хаосот во домот бил само почеток на пеколот што малиот им го подготвил (ВИДЕО)

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Кога родителите ќе ги остават децата сами дома, воглавно се надеваат дека нивниот дом ќе најдат без многу уништени работи, особено ако имаат деца тинејџери кои дома ќе донесат други тинејџери.

Сепак, надежта, иако последна умира, ги напуштила овие родители, кои на социјалната мрежа ТикТок покажаа како изгледа кога мало дете ќе почне да работи против тебе, па со вар ќе уништи добар дел од домот, но и целосно да се потопи со него и така валкано да се прошета низ целата куќа.

Кога се вратила мајката дома, ја дочекал вистински мал пекол. Ентериерот бил измачкам со нешто што личи на боја. Чекор по чекор, ги следела трагите од нередот, кои ја одвеле до тоалетот. Кога влегла во него, имала што да види. Нејзиниот постар син го капел помалиот, кој очигледно бил заслужен за декорацијата.

@kriste1111

Originalton - Kristina

фото: Принтскрин / ТикТок

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: