Сите ја знааат како Емина Јаховиќ, но тоа не е нејзиното име: Еве што ѝ пишува во лична карта

Сите ја знааат како Емина Јаховиќ, но тоа не е нејзиното име: Еве што ѝ пишува во лична карта

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Таа го крие своето вистинско име од јавноста!


Популарната пејачка Емина Јаховиќ сите ја знаат по убавиот изглед и уште подобар глас. Нејзините хитови останаа актуелни и откако ја напушти Србија, а она што малумина го знаат за неа е дека тоа не е нејзиното целосно име.

Имено, таа на почетокот на кариерата решила во јавноста да се претстави како Емина, притоа криејќи го своето вистинско име од јавноста. Емина се вика Емилија Јаховиќ, а на нејзината лична карта денес пишува Емилија Емина Јаховиќ.

Да потсетиме, пејачката отсекогаш сакала да биде позната, па за време на средното училиште хонорарно работела на ТВ Нови Пазар каде ја пренесуваше временската прогноза.

Фото:eminajahovic/instagram

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: