Сопругата се пошегува со него: PewDiePie од детството е ист како познатиот актер

Сопругата се пошегува со него: PewDiePie од детството е ист како познатиот актер

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Јутјуб ѕвездата, PewDiePie со своите обожватели сподели фотки од неговото детство, а неговата сопруга, Марција дефитивно се погржи за таа да биде последната која ќе се изнасмее.

Испраќајќи неколку од најдобрите фотографии на нејзиниот сопруг, таа му рече: „Не знаев дека се оженив со Дејвид Галагер“. 

За оние кои не знаат - Дејвид е најпознат како детски актер, кој се прослави во „Look Who's Talking Now“, а има неверојатна сличност со младиот русокос Феликс.

Ова беше доволно за јутјуберот, па тој истакна еден од ликовите од серијалот видео игри „Kingdom Hearts“.

Како и да е, Феликс не изгледаше многу загрижено поради тоа што неговите фотографии од детството, па постави видео, откако ја прослави новогодишната ноќ со Марција.


Храбар потег, зарем не?

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: