Странските медиуми ги пренесоа фотографиите од вакцинирањето на Карлеуша: Јелена дури се најде на насловна страница

Странските медиуми ги пренесоа фотографиите од вакцинирањето на Карлеуша: Јелена дури се најде на насловна страница

Објавена во: Живот // Живот

Дури и странските медиуми ги пренесоа фотографиите од вакцинирањето на пејачката...

Фотографијата од вакцинацијата на Јелена Карлеуша заврши на насловната страница на австрискиот весник „Heute“, како главна приказна!

Имено, Австријците очигледно беа шокирани од сцената од Србија, па на насловната страница ставија фотографија од Јелена од пунктот за вакцинација, со наслов:

„Вака се вакцинира поп-sвезда.“

Патем, весникот „Heute“ е бесплатен државен весник во Австрија достапен за секого на пропишаните места во градот, а секој граѓанин ги прима и во поштенско сандаче.


Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: