Торта и забава во стилот на Fortnite за синот на Маја Андоновска Илиевски: Николај наполни 9 години

Торта и забава во стилот на Fortnite за синот на Маја Андоновска Илиевски: Николај наполни 9 години

Објавена во: Crush Of The Week, Семејство

Синот на актерката Маја Андоновска Илиевски наполни девет години.

По тој повод на социјалните мрежи сподели фотографии од роденденската забава на Николај која поминала во знакот на познатите Fortnite и најблиските другарчиња.
Николај наполни 9 години.Објавена во: Crush Of The Week, Семејство

Можеби ќе ве интересира: