Ужива за сите пари, а презгодна: Која наша пејачка одморот го користи на елитна плажа?

Ужива за сите пари, а презгодна: Која наша пејачка одморот го користи на елитна плажа?

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Неа и предвидуваат ѕвездена кариера и убедени сме дека ќе биде така. Плус убава, со одличен глас.

Младата тин пејачка ѕвезда Мартија Станојковиќ замина на одмор. 

Дестинацијата не ја открива, но по фотографиите што ги постираше на Инстаграм се гледа дека се работи за луксузно место. 

Мартија изгледа одлично и очигледно е дека ужива.

Фото: Инстаграм

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: