(ВИДЕО) Денес е актуална тинејџерка, а еве како изгледаше Мина Блажев на првиот настап!

(ВИДЕО) Денес е актуална тинејџерка, а еве како изгледаше Мина Блажев на првиот настап!

Објавена во: Stars // Музика

Младата пејачка Мина Блажев може да се пофали со неколку свои песни и учество на Јуниорската Еврозија. Најмногу се истакна преку музичкото натпреварување „Пинкове ѕвездице“.

Нејзинито заминување во Белград, всушност беше старт на нејзината кариера. Таа денес има неколку илјади следбеници на социјалните мрежи и е доста актуелна помеѓу тинејџерите. Но, колку се сеќавате на нејзиниот прв настап на ѕвездички? Срамежливо излезе на сцената, но откако започна да пее сите во студиото занемеа, а како изгледаше тоа погледнете во продолжение!


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: