(ВИДЕО) Кога оваа мачка би прошетала по модна писта, сите манекенки ќе останат во заборав

(ВИДЕО) Кога оваа мачка би прошетала по модна писта, сите манекенки ќе останат во заборав

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Мислите дека мачките не може да одат како познатите модели? 

Во видеото во продолжение и погледнете го талентот на оваа мачка, која доколку се појави на модните писти ќе ги остави сите манекенки во заборав.


Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: