(ВИДЕО) Легендарниот Чолиќ на „жешкото“ столче на Стеффонатор!

(ВИДЕО) Легендарниот Чолиќ на „жешкото“ столче на Стеффонатор!

Објавена во: Музика, YouTube ѕвезди

Стеффонатор, еден од најпознатите јутјубери, повторно ја активираше својата „рубрика“ 90 секунди. Овој пат тој го угости и му постави неколку прашања на легендарниот пејач Здравко Чолиќ.

Од која му е негова омилена песна, па се до тоа дали постои машко - женско пријателство, погледнете во продолжение какви одговори даде Чолиќ!


Објавена во: Музика, YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: