(ВИДЕО) На снимање во живо инфлуенсерка ја изгуби целата коса: Причината ќе ве шокира!

(ВИДЕО) На снимање во живо инфлуенсерка ја изгуби целата коса: Причината ќе ве шокира!

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Замислете ова да се случи на вашата глава! А потоа замислете ова да ви се случи за време на снимање во живо!

Ова се случило кога инфлуенсерката Лори Фејт пробарала да ја третира косата со препарат за хемиско чистење, за време на „лајв“ јавување на Инстаграм. Лори е позната по впечатливите и интезивни бои со кои често ја фарба својата коса и ја снима целата постапка. Овој одлучи работите тргнаа лошо.

Ставила препарат за хемиско перење на свежо избелената коса и се исчешлала за да рамномерно го распореди препаратот. Меѓутоа, кога поминала со чешелот низ косата забележела дека истата паѓа. Најголемиот кошмар и се остварил. Продолжила да снима и на гледачите им ја открила потполно ќелавата глава на Јутјуб. Мешавината од хемикалии била премногу за косата, која и онака била слаба, па ја изгубила целата.


„Многумина ме предупредуваа да не ставам таков препарат на свежо избелената коса, да почекам неколку недели“ - рече во видеото. „Мојот нетрпелив задник рече не, ајде да го направиме тоа“ - додаде. Внимателно постапувајте кога самостојно ја третирате косата.

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: