Времена измена на сообраќајниот режим поради градежни активности во „Гранд Скопје“

Времена измена на сообраќајниот режим поради градежни активности во „Гранд Скопје“

Објавена во: После „Школо“ // PR


Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: