Засекогаш омилена фотографија: Марио Манов како дете

Засекогаш омилена фотографија: Марио Манов како дете

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Марио Манов е 20 - годишно момче, кое во овој период е вистински хит на социјалните мрежи. Роден е во Македонија, но долго време живее во Германија. Моменталн работи и студира истовреме, а неговото хоби (снимањето на видеа) му донесе многу следбеници на Инстаграм.

Тој за неодамнешно интервју за Хаштаг откри многу интересни работи, од тоа како ги снима видеата, од каде црпи инспирација за нив, но и каков е тој приватно.

Неговата постојана активност на социјалните мрежи секојдневно ги забавува следбениците, а една од најинтересните фотографии кои ги сподели со нив е онаа од неговото детство.

„Оваа засекогаш ќе биде омилена фотографија од мене“ - напиша тој покрај фотографијата.


Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: