Зависник од телевизија: Мачка секое утро чека сопственичката да ѝ пушти цртани (ВИДЕО)

Зависник од телевизија: Мачка секое утро чека сопственичката да ѝ пушти цртани (ВИДЕО)

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Се вклучија и други луѓе во давањето предлози и идеи за тоа што би можело да ѝ се допадне на мачката...

Мачката Ела беше посвоена од нејзиното семејство на 10-годишна возраст, а до тој момент во нејзиниот живот, таа веќе имала јасна претстава за тоа што сака и не сака - и никогаш не се срамела да го соопшти тоа.

„Ела е многу дрска. Сепак, тоа е само затоа што таа е дама која зане што сака и не можам да ја обвинам за тоа! Сепак, морам да кажам дека и таа има свои убави моменти. Многу утра чека пред мојата врата додека не се разбудам. Но, тоа не значи дека таа не го користи својот глас да ја пее песната на својот народ кога е потребно“ - изјавила Емили, сопственичката на Ела, за „Dodo“.

Еден месец по посвојувањето на мачката, Емили сакала малку да се опушти во текот на денот, па го вклучила „Гринч“. Ела, веднаш се заинтересирала и така започнала нејзината опсесија со цртаните филмови.

@ellawatchestv_ we watched little einsteins #catsoftiktok #tiktokcats #PetsOfTikTok #catwatchingtv #disney original sound - Ella, Jovie, & Emily

„Мојот сопруг и јас почнавме да експериментираме да видиме што сака и што не сака, а кога дојде 2020 година и ние се заглавивме внатре со неа и телевизорот, и оттогаш  нејзината љубов кон телевизиската програма само растеше“ - кажа сопственичката на Ела.

Сега, Ела гледа цртани филмови секој ден. Секој утро чека покрај вратата од спалната соба на своите сопственици, за кога ќе станат да ѝ го вклучат телевизорот и да се впушти во својата рутина.

@ellawatchestv_ Reply to @_pancakethecat thomas #catsoftiktok #tiktokcats #petsoftiktok #catwatchingtv Baby Elephant Walk - Henry Mancini

@ellawatchestv_ little bear #catsoftiktok #tiktokcats #petsoftiktok #catwatchingtv #nickelodeon original sound - Ella, Jovie, & Emily

@ellawatchestv_ as you please #catsoftiktok #tiktokcats #petsoftiktok #catwatchingtv #dragontales sonido original -

@ellawatchestv_ yes we watch this movie a lot #cat #catsoftiktok #tiktokcats #foryou #fyp #catlover #ItBeLikeThat #GhostMode #FootlongShuffle #christmas original sound - Ella, Jovie, & Emily

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: