(ВИДЕО) Вежбаме заедно: Утринско истегнување со Дуа Липа

(ВИДЕО) Вежбаме заедно: Утринско истегнување со Дуа Липа

Утринските вежби, особено започнувањето на денот со добро утринско истегнување, е навика која треба да стане вашата задолжителна дневна рутина.

Доколку досега немавте таква навика, со помош на оваа видео од популарната пејачка Дуа Липа, ве мотивираме да ја вметнете во вашата рутина уште од денес.

ВИДЕО:


Може да ве интересира:
УНИЦЕФ Србија се огласи по повод скандалозните изјави на Дуа Липа


Можеби ќе ве интересира: